IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Nieuwsoverzicht

Prima derde plek Scylla 6!

Thumb_img_1532

Van Hans van Marwijk ontvingen we het volgende verslag over ons Jeugdteam Scylla 6. De foto van Seppe hebben we uit ons archief geplukt.

Lees verder

Geen training vanavond!

Thumb_sneeuw

In verband met de weersomstandigheden gaat de training vanavond niet door, Vrij spelen mag uiteraard altijd!

 

Lees verder

Regenboogtoernooi: wat was het weer mooi!

Thumb_logo_regenboogtoernooi

 

 

De weergoden waren boos. Wat zeg ik: woest! Toch trotseerden vele Scyllanen op vrijdagavond 8 december regen, hagel en wind om aan het Regenboogtoernooi voor dinsdag- en woensdagspelers mee te doen.

Lees verder

Afsluiting Najaarscompetitie... met een kampioenschap!!

Thumb_20171209_143314_resized

Zaterdag was de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie 2017. Alle teams speelden thuis, behalve Scylla 2 die door het terugtrekken van een team uit hun poule al klaar waren met hun competitie. Een volle bak, dus bij Scylla!

Lees verder

Kwartfinales Meerkampen

Thumb_whatsapp_image_2017-12-07_at_13.57.14

Afgelopen zondag werden de kwartfinales van de meerkampen gespeeld. Zoals iedereen gewend is, wordt dat in Almere gespeeld. Helaas was dat dit jaar wat anders. 

Lees verder

Woensdag 6 december: 13.00 - 16.30 uur: welkom Sport Leiden

Thumb_sportstimulering

Vandaag wordt er door Sport Leiden een bijeenkomst georganiseerd waarbij zij onder leiding van Olivier Altenburg een clinic zullen volg. Daarna zal er aansluitend vergaderd en geborreld worden in onze kantine.

Hierdoor is het niet mogelijk om vrij te trainen. Dit kan uiteraard wel na 16.30 uur.

Wij wensen Sport Leiden een succesvolle dag toe.

Lees verder

Spanning en toptafeltennis zaterdag en zondag!

Thumb_heren1_nov_poster

De mannen van Scylla gaan ervoor! Zaterdag draait het allemaal om de beslissingswedstrijd  van Heren 2 voor promotie naar de  de 1e divisie. Zondag gaat het bij Heren 1 om de aansluiting voor de play-off in de eredivisie.

Lees verder

Regenboogtoernooi 2017 sluitingsdatum zondag 3 december

Thumb_regenboogtoernooi_2017

Bericht voor Senioren die op dinsdagochtend, dinsdagavond en/of op woensdagavond trainen. Vinden jullie het ook wel weer tijd om aan een toernooitje mee te doen? Michel en ik in ieder geval wel! Op vrijdagavond 8 december aanstaande om 20:00 uur zullen we bij elkaar komen om een gezellig dubbeltoernooi  te spelen.

Lees verder

Ontknoping regionale competitie najaar 2017

Thumb_img_5200

De ontknoping van de regionale competitie op vrijdag 24 november was weer zinderend te noemen. Het was een avond van zware strijd, blijdschap, ontgoocheling en uiteindelijk bier en bitterballen.

Lees verder

Oproep Martin van Rijn: Steun zaterdag Heren 2!

Thumb_534_1_

Martin van Rijn, speler van Heren 2, doet een oproep: Kom zaterdag kijken en zorg voor het thuisvoordeel. Scylla 2 kan zaterdag promoveren naar de 1e divisie, maar dan moet het wel winnen van Pecos!

Lees verder