IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Scylla gastheer voor enthousiaste groep “testers”

28 juni 2017 13:45 door Paul Spies

Large_corine

Dinsdagavond 20 juni ontvingen wij een selecte groep van 5 personen, onder leiding van Ton Blom, van tafeltennisvereniging SDO uit Hillegom.

Naast Ton waren Tim, Dick, Wahid en Corine naar Scylla gekomen om onze vloer te testen. Voor hun eigen speelzaal zijn zij zich aan het orienteren en onze vloer is er een die ook zij op het oog hebben.

Na een welkomstwoordje en een kopje koffie werd er een half uurtje ingespeeld. Daarna werden er twee vijfkampen verspeeld waar van Scylla Michel, Sander, Youri, David en Ling Po (Nieuw lid per 1 juli!) aan hebben meegedaan. Op deze manier kon men prima de vloer beoordelen. Iedereen was goed te spreken over de vloer, maar welke kleur het gaat worden? Volgens mij wilde iedereen wel onze kleur behalve Corine, die wilde volgens mij pimpelpaars. Het was een zeer gezellige avond en mocht deze vloer het worden en hij is gelegd, dan wordt Scylla zeker uitgenodigd voor een tegenbezoek. Poule A werd gewonnen door SDO in de persoon van Dick. In poule B werd Michel de winnaar en zo was alles weer in evenwicht. Na afloop van de officiële wedstrijden probeerden de spelers van SDO nog om Paul in te maken maar dat is niet gelukt. Na een drankje keerden de spelers weer huiswaarts.

Al met al een geslaagde avond en we kijken nu al uit naar het tegenbezoek.

Reacties

30 juni 2017 17:07 José
Super bedankt Paul voor al je goede zorgen en begeleiding, top!
10 juli 2017 22:39 Corine van Minnen (SDO)
Leuk stukje, Paul!! Maar ik wilde helemaal geen pimpelpaars ???????? Was zeker een leuke avond!! Bedankt voor de gastvrijheid en de gezelligheid! Groetjes van alle SDO-ers!


Nieuwe reactie
Nieuws overzicht