IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Scylla gaat (binnenkort) over op online indeling bardiensten

24 augustus 2017 16:30 door Eric van Dijk

Large_bardienstscreenshot

Om een club als Scylla draaiende te houden zijn we net als andere verenigingen afhankelijk van elkaar. Dat geldt ook voor de bardiensten. De kantine kan alleen maar draaien als we allemaal bereid zijn af en toe een dienst te draaien. Het inroosteren is echter wel een lastig iets. Dat gaan we nu verbeteren.

Tot nu toe was onze aanpak dat een van onze leden de bardiensten inroosterde, en dus individuele leden aanschreef (mailde) met een voorstel voor een bepaalde datum. Dat betekende vaak veel op en neer gemail en dus ook veel extra werk als een dienst toch niet uitkwam etcetera. Verder werden de bardiensten vooral verdeeld onder de leden die competitie speelden. Maar het is natuurlijk in het belang van ons allemaal!

Mede naar aanleiding van de input die we kregen op de Algemene Leden Vergadering gaan we nu proberen of we dat handiger kunnen aanpakken. Er bestaan online programma’s en een daarvan gaan we nu uitproberen (INZETROOSTER). In zo'n programma kan je je zelf inroosteren en dus meteen de datum en tijd uitzoeken die het best bij jou past! Dat lijkt ons ideaal.

Alle leden (bij de jeugdleden: de ouders/verzorgers) zullen binnenkort een mail krijgen met informatie over het nieuwe systeem (hoe log je in, hoe geef je aan wanneer je een bardienst wil draaien).

We schatten in dat als iedereen 2 keer per jaar een bardienst wil draaien dat we het helemaal voor elkaar hebben. Dat zou toch fantastisch zijn? Natuurlijk zal het even uitproberen zijn in het begin, maar we hebben goede hoop dat dit ons als vereniging echt verder gaat helpen!

Wordt vervolgd dus...

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht