IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Katrien Depuydt treedt toe tot Bestuur Scylla

05 september 2017 12:27 door Eric van Dijk

Large_katrien

Volop steun voor Katrien!

 Na het terugtreden van Jan Vermaas, Fred Jonkman en Hans Kriek was er dringend behoefte aan vers bloed binnen het Bestuur van Scylla. Gelukkig bleek Katrien Depuydt bereid om ons te versterken.

 

Via de Bestuursmail informeerden we eerder alle leden al over het voornemen, en gaven we beknopt aan waarom Katrien een goede toevoeging is:

 

Iets over Katrien:

 

Katrien is al eerder actief geweest voor Scylla en wel in een heel belangrijke periode waarin we verhuisden van onze oude zaal naar de prachtige accommodatie die we nu hebben. Katrien heeft toen een cruciale rol gespeeld in de realisatie van ons Scylla Tafeltenniscentrum; via contacten met de gemeente, projectontwikkelaars et cetera. Ze was ook een tijdje bestuurslid van de stichting. Ze weet (ook als moeder van onze eredivisiespeelster Marie Depuydt) ‘alles’ over de ins en out van Scylla en dus ook over de tafeltenniswereld in bredere zin. Ze zit daarnaast ook in het bestuur van Topsport Leiden. Katrien is als senioronderzoeker werkzaam bij het Instituut voor de Nederlandse Taal.

 

Er valt natuurlijk veel meer te zeggen over Katrien, maar dit lijkt ons voor nu voldoende. Wellicht belangrijker nog dan de informatie over haar achtergrond is haar motivatie: Katrien heeft zich altijd betrokken gevoeld bij Scylla, heeft een hart voor onze sport en een bijna onuitputtelijke drive om ons als club te vertegenwoordigen. Precies wat we nodig hebben!

 

Via de mail vroegen we de leden ook om met een reply op de mail aan te geven of men dit voornemen wel/niet ondersteunde.

 

We hebben gelukkig heel veel reacties gehad en deze waren zonder uitzondering positief. Met veel uitroeptekens gaven jullie jullie steun. Gesteund door deze reacties verwelkomen we nu Katrien als nieuw bestuurslid, en kijken we weer vol optimisme naar de toekomst (dat deden we al, maar nu helemaaal)

 

 

Bedankt voor het vertrouwen,

 

Het Bestuur van Scylla

 

Reacties

06 september 2017 23:25 Wim de Leeuw
Hulde! Erg blij met de toevoeging van Katrien aan het bestuur. Veel succes en plezier toegewenst! En.... At your service ;-)
09 september 2017 19:05 Thomas
Ik sluit me geheel aan bij de vorige spreker.
11 september 2017 18:40 Frits Hollander
Fijn, Katrien..:)
13 september 2017 11:02 Siem Nugteren
Dat is een mooie versterking! Heel veel succes en plezier, Katrien.


Nieuwe reactie
Nieuws overzicht