IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Gezellig Scylla-Sinterklaasfeest!

27 november 2017 00:20 door Joost van Santen

Large_whatsapp_image_2017-11-26_at_17.08.15

Vandaag was het weer tijd voor het jaarlijkse Scylla-Sinterklaasfeest! Iets eerder dan dat de gemiddelde Nederlander Sinterklaas viert, begon de jeugd al met dichten. Voor iedereen was er een cadeautje, met een gedicht. Aangezien iedereen bij binnenkomst direct begon te tafeltennissen, konden de voorbereidingen voor de gourmet al getroffen worden.

 

De meest creatieve, originele en leuke gedichten kwamen langs. Het ene gedicht met een knipoog, de ander met een mooi advies, met daarbij toepasselijke cadeaus. Max Veldhoven had zelfs een hele piñata gemaakt!

Na de cadeaus doken de kinderen weer de zaal in, want wat is nou leuker dan tafeltennis? Na vele rondjes rond de tafel, kwam opeens de kerstman binnenlopen. De kerstman?! Ja, Sinterklaas had het zelf wat druk met alle intochten door het gehele land. Na een spannende game tafeltennis tegen de gehele groep, moest de kerstman zich gewonnen geven. Snel ging iedereen naar binnen. Binnen aangekomen kregen ze te horen welk team de Grote Clubactie gewonnen had. Gefeliciteerd team 7! In totaal zijn er maar liefst meer dan 250 loten verkocht!

Nu mochten de kinderen eindelijk beginnen met eten, zo snel mogelijk alles op de pan, snel alles naar binnen, en toen… Weer tafeltennissen! Vervolgens was er nog ijs, werd er opgeruimd en waren de kinderen druk in de weer met een tik-spel, totdat de ouders de kinderen weer mee naar huis kwamen nemen.

Al met al was het weer een geslaagd feest!

Reacties

27 november 2017 10:02 Paul
Dat ziet er gezellig uit!
28 november 2017 08:33 Katrien
Dat ziet er zeker gezellig uit! En wat goed dat er zoveel loten zijn verkocht! Kanjers! En uiteraard ook dank aan de jeugdcommissie voor het organiseren van dit Sintfeest !
29 november 2017 09:54 jose
Blijkbaar heb ik wat gemist :-) Super leuk en bedankt voor de goede organisatie !


Nieuwe reactie
Nieuws overzicht