IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Oproep Martin van Rijn: Steun zaterdag Heren 2!

27 november 2017 11:35 door Eric van Dijk

Large_534_1_

Martin van Rijn, speler van Heren 2, doet een oproep: Kom zaterdag kijken en zorg voor het thuisvoordeel. Scylla 2 kan zaterdag promoveren naar de 1e divisie, maar dan moet het wel winnen van Pecos!

In de voorlaatste speelronde van de 2de divisie heeft Scylla 2 (Martin, Joey, Joost en Michiel) een knappe overwinning weten te boeken op Tempo Team 2 uit Amsterdam. In de hoofdstad werd met maar liefst 8-2 gewonnen, de winstpartijen  kwamen van Joey (3x) Joost en Michiel (2x) en het dubbel.

Door deze overwinning weten de heren van Scylla 2 zich als koploper te plaatsen naast Pecos 2 uit Oegstgeest met allebei 69 punten. Aanstaande zaterdag zal in deze streekderby de beslissing vallen wie er kampioen wordt in deze poule. Scylla 2 zal met 6-4 moeten zegevieren om het kampioenschap binnen te halen en dit zal een lastige klus worden aangezien de uitwedstrijd met 6-4 werd verloren.

De heren van Scylla 2 hebben daarom de steun van iedereen nodig dus als u een mooie tafeltenniswedstrijd wil zien die bolstaat van de spanning dan moet u zeker komen kijken aanstaande zaterdag om 16.00 uur. Tot zaterdag!

 

(Verslag: Martin van Rijn)

 

p.s.: zo fanatiek als op de foto hoeft het niet. Aanwezig zijn en klappen voor de mooie rally's mag ook ;-)

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht