IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Scylla 7 debuteert, en hoe!

28 januari 2018 23:19 door Eric van Dijk

Large_scylla_7_gesneden

Zaterdag was het eindelijk zover. Het nieuwste jeugd team van Scylla mocht aantreden. Wat hadden ze er zin in! Debuut in eigen huis. Mooier kan haast niet.

De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie van Team 7 werd gespeeld door Ché Haasbroek, Wolf Heheman en Floris Heheman. Lennard Bisschop zat helaas even op de reserve bank hij mag volgende week zijn kunsten vertonen in Den Haag.

De jongens hadden er super veel zin in en begonnen opgewekt aan de wedstrijd. De tegenstanders van Taverzo, ook een team dat hun debuut maakte, hadden helaas een uitvaller dus er hoefde maar 7 wedstrijden gespeeld te worden.


De heren hadden hierdoor direct een voorsprong van 3-0. Maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat je ook daadwerkelijk wint.

De eerste wedstrijd werd gespeeld door Wolf. Hij won deze wedstrijd met 11-8, 11-6 en 11-5. De toon was gezet. Daarna was het de beurt aan Ché die het nog even spannend maakte. Maar ook deze wedstrijd werd door hem gewonnen met een geweldige 11-5, 11-7, 7-11, 11-4.

Hierna was het tijd voor de dubbel. Wolf en Floris waren op stoom en ook deze werd gewonnen, onder toeziend oog van Marie, met 11-3, 11-2 en 11-4.


Ché mocht daarna weer aantreden en ook hij, het begint bijna saai te worden, won weer (11-4, 11-6 en 11-5). Daarna mocht Floris eindelijk zijn langverwachte enkel spel spelen. Ook hij won met 11-4, 11-7 en 11-4. Daarna mocht Floris weer en wederom winst 11-6, 11-1 en 11-3.


Als afsluiter mocht Wolf het afmaken en dat ging ook weer goed de laatste wedstrijd die gespeeld moest worden heeft hij overtuigd gewonnen met 11-2, 11-9 en 11-5.


En zo eindigde de eerste wedstrijd in een 10-0 overwinning!


Scylla 7 is dus gestart met een geweldige opening van deze competitie. Wat was het super leuk om te zien hoe dit team zich heeft neergezet. Vol enthousiasme en frisse energie heeft dit team geweldig staan spelen. Er werden prachtige rally's gespeeld en op tactische wijze werden er mooie punten gehaald. Leuk ook dat er een enthousiast publiek aanwezig was.


Het was een leuke sportieve wedstrijd waarbij de complimenten ook uitgaan naar het team van Taverzo. Ze gaven het nooit op, en hebben gevochten voor ieder punt.

Super gedaan jongens! En nu op naar volgende week, dan gaan we uit tegen SETT2 in Den Haag.

 

(Verslag: Loes Swerts-Mentink)

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht