IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Scylla's nieuwsbrief is verstuurd!

12 februari 2018 15:53 door Eric van Dijk

Large_nieuwsbrief

Het is zover: De eerste Scylla Nieuwsbrief van 2018 is zojuist (12 februari) verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? Laat het dan even weten!

wat is het doel? Jullie wat beter op de hoogte houden en nog meer bij de vereniging (en elkaar) te betrekken.Thomas Gerkrath heeft aangeboden om een nieuwsbrief te ontwerpen en regelmatig te versturen. Het Scylla-bestuur is hier uiteraard zeer blij mee!

 

Schrijf!

Voor een regelmatig verschijnende nieuwsbrief is het overigens wel nodig om berichten op de website te hebben. Hierbij dan meteen een oproep: schroom niet om stukjes te schrijven over toernooien, memorabele wedstrijden of wat dan ook. Bijdragen kan je sturen aan Eric van Dijk (dijk@fsw.leidenuniv.nl).

 

De eerste nieuwsbrief heb je als het goed is nu gekregen, als wij je mailadres tenminste hebben. Als je de nieuwsbrief niet wilt ontvangen, kun je je via een link onderaan de nieuwsbrief afmelden.

 

heb je geen nieuwsbrief in je mail ontvangen maar wil je er wel eentje? Mail dan naar bestuur.lttvscylla@gmail.com en we maken het in orde.

 

Reacties

12 februari 2018 17:34 Frits
Heel fijn!:)
13 februari 2018 11:07 Wim de Leeuw
Wat goed, deze nieuwsbrief!


Nieuwe reactie
Nieuws overzicht