IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Ziekte velt Scylla

28 februari 2018 00:10 door Eric van Dijk

Large_marie_depuydt_resized

Dames 1 en tegenstander SKF hadden uitgekeken naar de wedstrijd van zondag. Beide teams konden bij een goede uitslag een belangrijke stap zetten richting plaatsen voor de play-offs van de eredivisie tafeltennis. Het werd echter een anticlimax.

 

De plotselinge ziekte van Esmee van Marwijk zorgde voor een fikse tegenvaller voor Scylla. Kim Vermaas bereidde zich op hetzelfde moment met het Nederlands team voor op de interland van komende dinsdag tegen Italië . Zonder invalster moest het team daarom met slechts twee speelsters aantreden in Veenendaal waardoor het bij aankomst al aankeek tegen een 0-2 achterstand.

Marie Depuydt hield de Leidse eer hoog door een knappe winst op Sharon Janssen. Tegen Carla Nouwen moest de verdedigster het echter afleggen. Kim Hergelink kwam ditmaal niet tot winst. Melanie Bierdrager en andermaal Carla Nouwen hielpen zo SKF aan een belangrijke overwinning.

Met de 5-1 overwinning nam SKF afstand van Scylla dat met 6 punten achterstand en een wedstrijd meer gespeeld de play-offs lijkt mis te lopen. Het ligt immers niet voor de hand dat SKF met nog vier wedstrijden te gaan de voorsprong nog uit handen zal geven. Daarvoor is het team eenvoudig te sterk.

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht