IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Kim Vermaas brengt Nederland de overwinning!

28 februari 2018 00:23 door Eric van Dijk

Large_kim_wint

Dinsdag 27 februari werd in Zwolle de interland Nederland-Italië gespeeld. Voor een handjevol toeschouwers (twee interlands tegelijkertijd verspelen is blijkbaar niet echt aantrekkelijk) ontspon zich een mooie wedstrijd.

Li Jie zette Nederland op voorsprong tegen de noppenspeelster Jamila Laurenti.

Daarna was Kim aan de beurt tegen Debora Vivarelli. Het was een gelijk opgaande strijd, waarbij Scylla speelster Kim Vermaas uiteindelijk in 5 games het onderspit delfde. Beide speelsters, met zeer vergelijkbaar spel, maakten er voor een handjevol toeschouwers in Zwolle een aantrekkelijke wedstrijd van.

Toen ook Britt Eerland haar wedstrijd van Gioriga Piccolin verloor zag het er even somber uit voor Nederland. Gelukkig bracht Li Jie Nederland weer terug inde wedstrijd door haar wedstrijd tegen Debora Vivarelli vrij eenvoudig met 3-0 te winnen.

Daarmee was de stand 2-2 en kwam het er echt op aan. Kim ging echter uitstekend met de druk om en pakte de winst tegen Jamila Laurenti. Na de eerste game verloren te hebben hield Kim haar tegenstandster goed onder druk. Niet makkelijk tegen iemand met noppen, maar de strategie slaagde. Daarmee werd de uitslag 3-2 voor Nederland. Super!!

Klasse Kim!!!!

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht