IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Heren 3 speelt gelijk tegen de koploper

18 februari 2007 18:38

Het derde gelijkspel op rij was er een om in te lijsten. Tegen het sterke Alkmaar '71 werd het wederom 5-5. Gerhard en Tim hadden een prima dag en ook Martijn speelde niet onaardig. De nieuwe dubbelcombinatie Gerhard-Martijn had geen kans tegen het, uiteraard ervaren, dubbel Bek-Bek.

Omdat het een verzette wedstrijd betrof speelden we samen met Heren 1. Dit gaf de nodige adrenaline en zodoende werd het een lekkere fanatieke, doch faire, partij.

Martijn was wederom zo vriendelijk om de eerste wedstrijd te spelen. Martijn verloor in zijn bekende stijl, door zelf of een prachtig punt te scoren of een unforced error te maken.

Ook Gerhard speelde zoals hij al het hele seizoen doet: degelijk. Dit wil echter niet zeggen dat GerHARD geen harde ballen slaat, maar feit is wel dat hij op weinig fouten te betrappen is.  

Tim wist met goed spel de eerste wedstrijd van Marco Gerritse te winnen. Ik kon me nog herinneren dat Gerritse vroeger een speciale buktechniek had, zodat zijn lange haar ten alle tijden goed bleef zitten. Deze keer was dit echter niet nodig omdat zijn haar kennelijk bij de kapper achter was gebleven. Toch heeft de indrukwekkende bos in het verleden veel indruk gemaakt.

Omdat de laatste twee dubbels mijn gemoedstoestand dusdanig hadden beinvloed, was de eer deze keer aan Martijn en Gerhard. Helaas werd het dubbel kansloos verloren. Tim kon vanaf de zijkant veel tactische ervaring opdoen en zien hoe samenspelen niet moet.

Gerhard won zijn vierde partij heel knap ondanks (of misschien dankzij) dat hij nog steeds pissed was van het dubbel. Martijn kon ook in zijn tweede partij geen potten breken.

Ook mijn tweede westrijd speelde ik goed, maar af en toe overdreef ik mijn agressieve spel. Hierdoor ging deze wedstrijd in vijf spannende games verloren. Hierna volgde wederom een knappe overwinning van Ger (wat moeten we er nog over zeggen..)

Mijn laatste wedstrijd was weer een hele spannende. Ik was zo geconcentreerd dat ik de stand meerdere malen uit het oog verloor en uiteindelijk eindigde de partij op een lullige manier. Mark Bek serveerde fout omdat hij werd afgeleid, een echte anti-climax. Het leverde nog de nodige discussie op, maar zelf vond ik een let wel wat overdreven omdat ik het punt ook doorgespeeld zou hebben als hij raak had geserveerd. Het was vooral jammer omdat het verder een hele sportieve wedstrijd was.

Martijn speelde zijn laatste wedstrijd naar eigen zeggen erg goed. Sjoerd Bek speelde nog veel beter want hij won met 3-0. Na afloop konden onze tegenstanders wel genieten van een warme douche, nadat ze de vorige keer met een emmer water genoegen moesten nemen.

Nieuwe reactie
Nieuws overzicht