IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Nieuwsoverzicht

24 september, 12.30: Seizoensopening en Super Sunday met wethouder Dirkse

Thumb_ss-3

Zondag 24 september presenteren onze beide eredivisieteams zich aan het thuispubliek. Heren 1 speelt tegen landskampioen Enjoy & Deploy. Dames 1 ontvangt SKF. De wethouder is aanwezig; jullie toch ook?

Lees verder

Het belang van stamceldonatie

Thumb_machis

Het bestuur van Scylla ontving het volgende bericht van Marcel Taal, speler van de woensdaggroep, dat wij graag delen:

Lees verder

Kim Vermaas pakt brons met Nederlands team op EK!

Thumb_img_1179

Kim heeft met het Nederlands team grote indruk gemaakt op het EK Tafeltennis voor Teams. In een sterk deelnemersveld werd het Nederlands team derde!!

Lees verder

DUO 1 en het Mirakel van Docos

Thumb_ryan-7-4-2017

Scylla’s regionale hoop in bange DUO-dagen begon het seizoen met een uitwedstrijd tegen Docos. Daar werd met angst en beven naar uitgekeken, maar dat bleek onnodig. Want daar, in een doodnormale Leidse zaal, voltrok zich uiteindelijk het Mirakel van Docos. Kennen jullie het verhaal van "het kan nog....."? Neem echt even 3 minuutjes om dit te lezen, je krijgt er geen spijt van.

Lees verder

Zaterdag 9 september: welkom VPRO crew: opname kinderserie

Thumb_regels_floor

Op zaterdag 9 september zal vanaf 07.00 tot 19.00 uur de VPRO gebruik maken van onze kantine en kleedkamers. Trainen kan gewoon doorgaan.

Lees verder

Katrien Depuydt treedt toe tot Bestuur Scylla

Thumb_katrien

Volop steun voor Katrien!

Lees verder

Scylla gaat (binnenkort) over op online indeling bardiensten

Thumb_bardienstscreenshot

Om een club als Scylla draaiende te houden zijn we net als andere verenigingen afhankelijk van elkaar. Dat geldt ook voor de bardiensten. De kantine kan alleen maar draaien als we allemaal bereid zijn af en toe een dienst te draaien. Het inroosteren is echter wel een lastig iets. Dat gaan we nu verbeteren.

Lees verder

Ben jij nieuwsgierig? Wil jij alles snel weten?

Thumb_screenshot_fb_scylla

Volg ons dan op Facebook. Op Facebook vind je het snelst wat we ergens van vinden, wat de nieuwste ontwikkelingen zijn en hoe onze spelers presteren.

Lees verder

Scylla gaat rubbers en batjes verkopen op de club!

Thumb_kast

Nee, niet zo uitgebreid als op de foto. Maar… we hebben wel alvast zo’n vitrinekast aangeschaft en we zijn met onze sponsor Sport Europe overeengekomen dat we rubbers en (in beperkte mate) batjes op de club met korting kunnen verkopen. En je bespaart zo natuurlijk ook op de verzendkosten.

Lees verder

Verslag Fenna en Max van de NTTB Jeugdcup

Thumb_whatsapp_image_2017-07-10_at_17.24.01

In het weekend van 8 en 9 juli mochten Fenna en Max meedoen aan de NTTB jeugdcup bij Papendal. Ze hebben het heel goed gedaan, Max heeft zelfs met zijn team gewonnen! Hieronder een verslagje van Max en van Fenna.

Lees verder