IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Nieuwsoverzicht

Nieuwe website

We zijn verhuisd! Deze website wordt niet langer meer bijgehouden. Onze nieuwe website vind je op http://www.scyllaleiden.nl

Lees verder

Kim Vermaas brengt Nederland de overwinning!

Thumb_kim_wint

Dinsdag 27 februari werd in Zwolle de interland Nederland-Italië gespeeld. Voor een handjevol toeschouwers (twee interlands tegelijkertijd verspelen is blijkbaar niet echt aantrekkelijk) ontspon zich een mooie wedstrijd.

Lees verder

Ziekte velt Scylla

Thumb_marie_depuydt_resized

Dames 1 en tegenstander SKF hadden uitgekeken naar de wedstrijd van zondag. Beide teams konden bij een goede uitslag een belangrijke stap zetten richting plaatsen voor de play-offs van de eredivisie tafeltennis. Het werd echter een anticlimax.

Lees verder

Zaal bezet in verband met het BSO-Toernooi

Aanstaande donderdag (1 maart) is de zaal van 11:00-15:00 bezet in verband met het BSO-toernooi. Daarvoor en daarna kan er uiteraard getraind worden!

Lees verder

Uitnodiging + informatie voor ALV niet ontvangen?

Thumb_large_ledenvergadering09

Via de mail zijn de uitnodigingen + informatie (begroting, notulen) verzonden (verstuurd op 20 februari). Wanneer je die niet ontvangen hebt kan het zijn dat deze mail in je spamfolder is gekomen. Even daar kijken dus. Mocht je helemaal niks ontvangen hebben, mail dan alsnog even naar dijk@fsw.leidenuniv.nl.

Lees verder

Winst en verlies op Super Sunday

Thumb_kim_vermaas_vs_shuohan_men_gesneden_18_feb_2018

Het was deze zondag weer Super Sunday bij Scylla. De kenners weten wat dat betekent: Beide eredivisieteams spelen dan thuis. Een buitenkansje uiteraard voor de tafeltennisliefhebber.

Lees verder

Scylla's nieuwsbrief is verstuurd!

Thumb_nieuwsbrief

Het is zover: De eerste Scylla Nieuwsbrief van 2018 is zojuist (12 februari) verstuurd. Heb je deze niet ontvangen? Laat het dan even weten!

Lees verder

Voortvarende start regionale teams

Thumb_mowenop

De helden van de regionale competitie zijn over het algemeen goed uit de startblokken gekomen, een enkele uitzondering daargelaten. Moeten we het gaan hebben over MOWENOP en het verwerken van nederlagen? Ja, dat moeten we.

Lees verder

Super Sunday 18 februari: Zorg dat je erbij bent!

Thumb_verylarge_ss-3

De competitie vordert en dat betekent dat het er op aankomt! Welke teams plaatsen zich voor de play-offs van de eredivisie? Kom zondag en steun Dames 1 en Heren 1!

Lees verder

Heren 1 pakt uit met 6-0!

Thumb_gerard_bakker_jr_bijgesneden

In de eredivisie haalde Heren 1 dit weekend uit. In Terborg versloeg Scylla hekkensluiter Hercules met 6-0.

Lees verder