IdeeënbusLamp Lid worden? Contact Route Registreren Inloggen

Voorschriften

De baromzet is voor Scylla de belangrijkste inkomstenbron. Daarom willen we iedereen vragen zich regelmatig beschikbaar te (blijven) stellen voor bardiensten en te zorgen voor veel gezelligheid en, daarmee, een hoge omzet! Graag willen we iedereen attent maken op de,

10 GOUDEN REGELS BARDIENST LTTV SCYLLA

NB er ligt een blauw barboek bij de kassa waar in principe alles in staat wat je moet weten!

  1. Wanneer je geen bardienst kunt draaien , dien je zelf voor vervanging te zorgen. Geef om problemen te voorkomen aan Thijs Langeveld door met wie je hebt geruild.
  2. Voor aanvang bardienst dient de sleutel opgehaald te worden bij het sleuteladres.
  3. Iedere bardienst start met een algemene controle, het invullen van een nieuw “barformulier” en het controleren van de hoeveelheid wisselgeld en €10,- kaarten uit de kluis. Je vindt een leeg “barformulier” in het “blauwe barboek” bij de kassa.
  4. Constateer je een onvolkomenheid, dan dien je dit in het “rode logboek” te noteren. Je vindt het logboek bij de kassa. Dit geldt dus o.a. als bij aanvang bardienst de bar en/of keuken in een slechte conditie wordt aangetroffen, er te weinig wisselgeld is, er te weinig € 10,- kaarten zijn of dat het “barformulier” door de vorige bardienst niet of onvolledig is ingevuld. Mocht iemand zijn aangewezen bardienst verzaken dan ook hier graag een notitie van maken.
  5. De enige personen die achter de bar komen zijn degenen die bardienst hebben.
  6. Alcohol wordt alleen geschonken aan personen van 18 jaar en ouder.
  7. Alle bestellingen moeten direct worden afgerekend. Gebruik van “pofbriefjes” is niet toegestaan.
  8. Haal regelmatig vuil vaatwerk op en zorg eventueel voor achtergrondmuziek. Tijdens je bardienst mag je twee consumpties van de vereniging gebruiken. Tijdens een bardienst ben je verantwoordelijk voor de goederen en het geld van de vereniging. Het is niet toegestaan de bar onbeheerd te laten.
  9. Na iedere bardienst de bar en keuken netjes achterlaten, zodat de volgende bardienst niet met een rommel begint.
  10. Afsluiten: Het “barformulier” dient volledig te worden ingevuld. Denk aan het bijvullen frisdranken, koud zetten van fusten bier, glazen spoelen en opruimen, afwasmachine inladen en aanzetten, frituur uitzetten en prullenbakken legen; laat het clubgebouw opgeruimd achter! Vuilnis en oud papier moeten in de container bij de ingang worden gedeponeerd. En tot slot; doe het licht uit met de schakelaar bij de kapstok en breng de sleutel terug!

Tot slot:

Als producten bijna of helemaal op zijn neem dan contact op met Regina van Marwijk (06-15505166) of Ingeborg van Kooten (06-44896510). Voor de dranken is Remco Kriek (06-20666450) de contactpersoon.